Hoe zou het zijn om vanuit je hart je gevoel te volgen?

Over mij

Ik help u graag.

Mijn naam is André Hokke (1962).
Het hart is de motor die ons energie geeft en in leven houdt. Wanneer hieraan iets mankeert dan mag ik als CCU-verpleegkundige op een hartbewaking in een ziekenhuis u daarin ondersteunen.

Het gevoel is onze innerlijke beleving op een bepaalde gebeurtenis. Vanuit mijn "hartgevoel" help ik als therapeut en coach, wanneer dat u zelf niet meer lukt.

In mijn praktijk SenseOfHeart help ik uw "voelen vanuit het hart" te optimaliseren.

Werk en ervaring.

Psychodynamisch therapeut en coach. CCU-verpleegkundige.
Met 40 jaar ervaring als verpleegkundige en voormalig manager, gespecialiseerd in cardiologie heb ik mensen als individu en in interacties met organisaties leren begrijpen.

Daarnaast ben ik "wereldwijs" geworden door meer dan 25 jaar mensen die in het buitenland ziek zijn geworden naar Nederland te repatriëren.

Ook geef ik lessen ecg-leer en ritme- en geleidingsstoornissen aan leerling verpleegkundigen op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen en ik ben supervisor op de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel.

Persoonlijk.

Echtgenoot en vader.
Opvoeden van twee dochters en gehuwd zijn betekent voor mij; zorgen dat je als gezin gelukkig en gezond mag zijn en blijven. Dat is een continue proces en ik denk dat dit niet vanzelf gaat. Investeren en geven met gevoel vanuit je hart.

SenseOfHeart

Korte Achterweg 1
4458 BG 's Heer Arendskerke

André Hokke
06 16596408
sense-of-heart@zeelandnet.nl

 

Erkende Psychodynamisch Therapeut opleiding van Academie voor Psychodynamica