Hoe zou het zijn om vanuit je hart je gevoel te volgen?

Ervaringen

Hieronder leest u een aantal ervaringen van cliënten:

Toen ik mijn eerste paniekaanval had dacht ik echt dat ik dood zou gaan. Na deze eerste aanval volgden er meerdere. Ik wist niet hoe ik er vanaf kon komen. Het voelde constant alsof ik geen lucht kreeg. Via een kennis kwam ik bij André terecht. Ik raad hem iedereen aan! Hij heeft mij heel erg geholpen. Ik heb door zijn hulp nu al heel lang geen paniekaanval meer gehad en dat heeft mij rust gegeven. Ik ben hem heel erg dankbaar! (F.R. 20jr)

De gesprekken met André waren prettig en verhelderend. Naast de praktische adviezen had hij oog voor de blinde vlekken ten aanzien van de situatie waarmee ik werd geconfronteerd. Bepaalde kwetsbaarheden hebben we besproken die in mijn huidige situatie ook een rol speelden. Door het creëren van inzicht, groeide ik in mijn emotionele veerkracht in mijn situatie. Mijn hartelijke dank daarvoor.

Ik kwam in een burn-out terecht met paniekaanvallen maar gelukkig kon ik snel bij André terecht. Fijne man om mee te praten hij is er ook echt wanneer je dat nodig hebt. Heb heel veel aan André gehad. (W.J 36jr)

Na plotseling in een burn-out terecht te zijn gekomen, kreeg ik de tip om hulp te zoeken bij André. Ik was erg gespannen. Vanaf het eerste moment dat ik met André telefonisch contact had stelde hij mij gerust en gaf hij mij het vertrouwen. De eerste sessies waren voor mij heftig en vermoeiend. Maar wat was ik blij dat André mij een luisterend oor bood, mij het vertrouwen gaf en me het gevoel gaf er voor mij te zijn. Alle sessies en ook in de tijden tussen de sessies is André er voor mij geweest. Hij heeft mij helpen herstellen, maar me vooral ook op persoonlijk gebied laten ontwikkelen. André zijn woorden "het komt goed. Je gaat hier sterker uitkomen" geloofde ik niet. Maar het is echt zo. Dankzij André heb ik me kunnen ontwikkelen en ontplooien van een verlegen meisje naar een zelfverzekerde vrouw. André geeft je levenslessen mee. André bevat de ingrediënten die je het meeste nodig hebt: vertrouwen, rust, geduld, empathie en medeleven. (E.B.18jr)

Na mijn opname in het ziekenhuis was ik erg angstig. Toen André mijn kamer binnen kwam lopen kon hij me gerust stellen. Het klikte direct. Toen ik uit het ziekenhuis kwam ben ik gestart met gesprekken bij André thuis. Dit heeft mij zo geholpen. Hij begrijpt precies wat ik bedoel en geeft goede inzichten op situaties in het leven. Ik heb veel geleerd en daar ben ik André nog altijd dankbaar voor. Ik heb al zoveel jaren hulp gehad maar nooit ben ik echt verder gekomen. Het is bijzonder hoe hij mij dingen heeft geleerd om sterker in mijn schoenen te staan. Als je niet lekker in je vel zit raad ik zeker aan om bij hem langs te gaan. Nogmaals bedankt André (M.S.33jr)

In een drukke periode van mijn leven kreeg ik de mogelijkheid voor een algemeen gesprek met André. Uit dit gesprek kwam naar voren dat ik mijn verlies niet goed had verwerkt. Er zat diep van binnen nog veel emotie, boosheid en teleurstelling in mij, waar ik zelf niet zo bewust van was. Ik had besloten om een keer naar de praktijk te gaan bij André. Hij heeft mij de tijd en ruimte gegeven om mijn verlies te verwerken. Ik kreeg de juiste handvatten van André om dit te kunnen doen. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik ben blij en dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en dat ik er met de volle 100% voor ben gegaan. Ik heb ook geleerd dat ik het waard ben om ook mijn mening te geven. Sinds en dankzij de sessies met André is een zware last van mijn schouders af die ik lang heb mee gedragen. Ik sta sterker in mijn schoenen en ik kan meer genieten van het leven. Ik durf voor mijzelf op te komen, zonder dat ik daar achteraf spijt van heb en ik doe nu ook de dingen die ik zelf heel graag wil doen. (M.26jr)

Na een trauma die ik had meegemaakt tijdens mijn stage in de zorg, ben ik terecht gekomen bij André. Ik zat niet lekker in mijn vel, maar na een aantal sessies bij André weer wel. En tot op de dag van vandaag neem ik nog dingen mee van wat ik toen heb geleerd. Ik heb André als een hele fijne coach ervaren. Zelf ben ik een enorme binnenvetter en André liet mij praten. André heeft mij niet alleen geholpen om mijn trauma te verwerken, maar ook om mij minder onzeker te laten voelen. Ik voel mij nu sterker dan ooit en loop zelfs niet meer ineengedoken. Ik ben André erg dankbaar voor alles. (W.20jr)

Ik heb André als een hele fijne coach ervaren. De coachsessies waren heel open, volledig gericht op mijn hulpvraag, integer en op basis van gelijkwaardigheid. André creëert een veilige setting waarin  ik alle ruimte voelde om in contact te komen met mijn emoties en blokkades. Ik ben er sterker en "lichter" uitgekomen. (R.F.52jr)

Toen ik met klachten in het ziekenhuis terecht kwam (nogal aangeslagen en overstuur) kwam André een ‘praatje’ met me maken. Dit gesprek was  voor mij erg helend en geruststellend. Ik begreep later dat hij een eigen praktijk had en heb een afspraak met 'm gemaakt. Hij weet de juiste pijnpunten te raken. Het zet je aan het denken en vandaar kun je weer even vooruit. Ik vind André een warme persoonlijkheid, waar ik me veilig bij voelde. Ook heb ik veel aan de therapie gehad en ben André daar nog steeds erg dankbaar voor. (D.E.56jr)

Ik zit lekker in mijn vel. Heb de afgelopen tijd een positief resultaat van de sessies gemerkt. Zoals jij dat mooi zei: "Het echte proces merk je buiten de sessies". Ik kan beter mijn grenzen aangeven, het voelt dan ook goed en gemakkelijker om mijn gevoelens te uiten naar andere mensen toe. Hierdoor ben ik ook meer mezelf op 1 gaan zetten en proberen jouw adviezen op te volgen. Ik kan dingen sneller loslaten met behulp van visualiseren, hierdoor voelt het ook niet meer zo vol in mijn hoofd. Daarnaast heb ik gevraagd of ik in de groepsapp van mijn schoolvriendinnen mocht en heb nu een super leuke vriendinnengroep, waar ik regelmatig gezellige dingen mee doe. Ik ben super dankbaar voor de sessies en ben op de dag van vandaag blij dat ik die stap gezet heb. (B.S.16jr)

 

 

Stuur hier uw ervaring.


SenseOfHeart

Korte Achterweg 1
4458 BG 's Heer Arendskerke

André Hokke
06 16596408
sense-of-heart@zeelandnet.nl

 

Erkende Psychodynamisch Therapeut opleiding van Academie voor Psychodynamica